top of page

Renault Master L2H2

Adventure Camper nummer twee is in juni 2020 opgeleverd. Een hele blije Kees en Marja zijn er direct mee op pad gegaan. Eigen sanitair is geregeld, geen overbodige luxe in coronatijd... ;-)

Hoe het begon: na een paar leuke gesprekken met Kees en Marja waren de plannen snel beklonken. Kees en Marja zijn superenthousiast en weten precies wat ze willen. Op 18 oktober hebben ze hun Renault Master L2H2 uit 2012 afgeleverd bij de werkplaats en kon de bouw beginnen!

De wensen van Kees en Marja in een notendop: licht, fris en comfortabel! De camper krijgt achterin een rondzit waar een bed van kan worden gecreëerd en een keuken voorzien van een uitneembaar kookstel, koudwatervoorziening, ruimte en aansluitingen voor een elektrische koelbox en/of koelkast. Een tweede accu en een omvormer zorgen ervoor dat ze ook zonder stroomaansluiting hun laptop kunnen opladen en het licht kunnen laten branden. Uiteraard wordt er rekening mee gehouden dat er later zonnepanelen op de camper worden geplaatst zodat het aansluiten een klusje van niks zal zijn.

Met een gezamenlijke Pinterest-pagina waarop Kees en Marja referentiebeelden posten om hun gevoel en wensen over te brengen zorgt Adventure Camper dat de camper geheel naar hun zin wordt. Details en wijze van afwerking hebben we tijdens het bouwproces doorgesproken, de ideeën daarover moeten groeien! Daarmee is het langzaam maar zeker ook echt hún bus geworden. Ook hier geldt dus: the journey is the destination!  

bottom of page